Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Admiterea la Liceul Cervantes

Liceul Cervantes le oferă absolvenţilor săi posibilitatea să obţină - pe lângă diploma obişnuită de bacalaureat - şi o diplomă specială, aceea de bacalaureat bilingv în limba spaniolă, care este recunoscută în Spania.

Cu această diplomă, absolventul român poate să se înscrie la o universitate din Madrid, Valencia sau Granada. Este foarte important însă faptul că nu e bine să vă îndreptaţi atenţia spre acest liceu dacă nu aţi studiat limba spaniolă până în clasa a noua. Examenul eliminatoriu nu poate fi trecut doar cu ajutorul cunoştinţelor dobândite din telenovele.

Elevii de la liceul Cervantes, mai precis cei de la clasele de spaniolă bilingv, învaţă geografia şi istoria Spaniei cu o profesoară venită chiar din Catalunya. Ea spune că românii nu-i sunt străini, pentru că le-a predat şi copiilor muncitorilor români din Spania. "Elevul român este unul care vrea să înveţe şi să aibă note bune, iar acesta este un lucru pe care nu îl întâlneşti la elevii spanioli", spune aceasta.

Elevii sunt mulţumiţi de profesionalismul acesteia şi de ritmul în care invaţă limba. "Te forţează să înveţi spaniola pentru că vorbeşte foarte repede, e vorbitoare nativă şi nu vorbeşte deloc româneşte", spune unul dintre aceştia.

Mai mult, după orele de curs, elevii de la Cervantes au posibilitatea de a face teatru, dar şi de a învăţa dansuri moderne sau tradiţionale spaniole.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
22 Septembrie, 15:59
 DOLIU pentru fanii SERIALULUI
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Beneficiile rodiilor
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:04
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET