ADMITERE LICEU 2012: EDU.RO A AFIŞAT REZULTATELE

Admitere liceu 2012
Admitere liceu 2012

ADMITERE LICEU 2012. Care este procedura de repartizare computerizată în licee. Vezi cu ce medii s-a facut repartizarea în liceele bune si ce se întampla cu locurile rămase libere după repartizarea computerizată.

ADMITERE LICEU 2012. EDU.RO A AFIŞAT REZULTATE ADMITERE LICEU 2012. Repartizare pe licee, TOATE JUDEŢELE.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2012 PE JUDEŢE
La 16 iulie, este programată afişarea de către fiecare unitate de învăţământul liceal a listei candidaţilor repartizaţi în acea unitate.

În intervalul 16-26 iulie, absolvenţii vor depune dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ la care au fost repartizaţi.

A doua repartizare computerizată va avea loc în 23 iulie. La această etapă vor fi distribuiţi candidaţii care nu au participat la prima repartizare, cei rămaşi nerepartizaţi după prima etapă a admiterii, candidaţii care au fost respinşi la liceele/clasele care organizează probe de aptitudini, precum şi care au susţinut probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau de limbă maternă.

În zilele de 6 şi 7 septembrie va avea loc repartizarea absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare.

 

 

 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2012 PE JUDETE: VEZI LA CE LICEU AI AJUNS

ADMITERE LICEU 2012. Găseşte liceul potrivit pentru tine - APLICAŢIE ONLINE

 

ADMITERE LICEU 2012 - Elev NEREPARTIZAT. VEZI ce se întâmplă în situaţia aceasta

ADMITERE LICEU 2012. GHID complet pentru viitorii liceeni

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?