Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Actor australian celebru găsit mort

David Ngoombujarra avea la activ roluri în filme de succes, cum ar fi Australia, Crocodile Dundee 2 sau serialul Home and Away.

David Ngoombujarra
David Ngoombujarra

A fost găsit mort lângă Perth, în Australia de vest. Avea 44 de ani. Câştigase de 3 ori premiul Institutului de Film Australian. Trupul său fără viaţă a fost descoperit într-un parc din Fremantle, micul oraş-port de lângă Perth. În clipa de faţă, poliţia aşteaptă raportul toxicologic pentru a stabili cauza morţii dar, după toate aparenţele, moartea nu a survenit în condiţii suspecte.

Hugh Jackman, cel care l-a avut ca partener de platou pe Ngoombujarra la epicul Australia, făcut de Baz Luhrmann în 2008, a fost unul dintre primii care au transmis un mesaj de respect şi regret pe unul din site-urile de socializare, spunând: „Sunt atât de trist să aud despre moartea lui David Ngoombujarra Starr. Un om extraordinar, un actor şi un prieten extraordinar. Râsul său, căldura şi omenia sa vor trăi mai departe prin toţi cei care l-au cunoscut”.

Născut David Bernard Starr, în 1967, la Meekatharra, în Australia de Vest, Ngoombujarra a intrat în lumea divertismentului la începutul anilor 80. În scurtă vreme a devenit cel mai cunoscut actor indigen din Australia, primind numeroase premii din partea Institutului de Film Australian pentru rolurile sale din Blackfellas, Black and White şi The Circuit.

Pe lângă Australia şi Crocodile Dundee 2, actorul aborigen a mai avut prezenţe memorabile în Ned Kelly (alături de regretatul Heath Ledger), Rabbit-Proof Fence şi Kangaroo Jack.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Emma Watson a tinut un discurs despre feminism
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 16:08
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET