Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Accident tragic în Munţii Apuseni

Un tânăr se află în comă de gradul trei la Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 15 metri. Medicii spun că adolescentul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi are şanse minime de supravieţuire.

Adolescentul în vârsta de 17 ani se afla, împreună cu prietenii, în excursie în localitatea Cetea din judeţul Alba. Accidentul a survenit în momentul în care tânarul a urcat pe o stâncă pentru a fotografia împrejurimile. Tânărul nu a mai reuşit însă să coboare, a alunecat şi a căzut în gol.

"Victima era într-o stare critică, traumatism cranio-celebral, am aflat de la Urgenţă prin telefon că e în comă de gradul trei, suspiciuni de multiple fracturi, o stare foarte gravă", a declarat Lucian Forda, şeful Serviciului Salvamont Alba.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET