Accident pe calea ferată. Un tren a lovit un tir în judeţul Arad

Accident feroviar în judeţul Arad
Accident feroviar în judeţul Arad / FOTO: adevarul.ro

Traficul feroviar între Oradea şi Arad a fost reluat, după ce o maşină de gabarit mare care nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, dintre staţiile Sântana şi Comlăuş, a fost acroşată de trenul accelerat Timişoara Nord - Oradea, a anunţat luni CFR Călători.

"La faţa locului au fost solicitate echipe de intervenţie pentru realizarea demersurilor necesare într-o asemenea situaţie. Călătorii din tren nu au fost afectaţi şi nici alte victime nu s-au înregistrat", au spunsreprezentanţii CFR.

Trenul accelerat şi-a reluat circulaţia cu o întârziere de aproximativ 50 de minute, iar trenul personal Oradea - Arad a aşteptat redeschiderea circulaţiei, intrând în grafic cu circa 30 de minute întârziere.

Traficul feroviar între Oradea şi Arad a fost blocat, luni, în zona localităţii arădene Sântana, după ce un tren de persoane a lovit un automarfar, la un pasaj de trecere peste calea ferată din zona localităţii Comlăuş.

Din primele cercetări a rezultat că şoferul unui autotren înmatriculat în Ungaria nu a respectat  indicatorul de la pasajul de trecere peste cale ferată şi a fost surprins de un tren care circula pe ruta Oradea-Arad.
"Automarfarul nu a oprit la pasajul peste calea ferată şi a fost lovit de trenul de persoane. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Avariile la locomotiva trenului sunt minore. În continuare se fac cercetări la locul accidentului", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print