Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
IMAGINI ŞOCANTE

ACCIDENT MUNTENEGRU. IMAGINI DRAMATICE de la locul tragediei

Accident Muntenegru. 18 români şi-au pierdut viaţa într-un teribil accident de circulaţie, iar alţi 29 au fost răniţi. Autocarul în care se aflau s-a prăbuşit într-o prăpastie de 30 de metri.

Europa Travel: Accidentul din Muntenegru va scădea vânzările pentru circuitele cu autocarul, pe temen scurt şi mediu
Europa Travel: Accidentul din Muntenegru va scădea vânzările pentru circuitele cu autocarul, pe temen scurt şi mediu / FOTO: Reuters
Accidentul tragic din Muntenegru
Accidentul tragic din Muntenegru / FOTO: Vijesti.me
Accidentul tragic din Muntenegru
Accidentul tragic din Muntenegru / FOTO: Vijesti.me

Accident Muntenegru. Pasagerii erau români, majoritatea persoane în vârstă, care făceau un circuit turistic Serbia-Croaţia-Muntenegru. Din dispoziţia premierului, un avion militar al Ministerul Apărării s-a deplasat la Podgorica. La bordul său s-a aflat personal medical specializat şi o echipă consulară mobilă.

Un avion al ministerului Apărării a ajuns în această dimineaţă în Muntenegru, cu o delegaţie condusă de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18, ora României, pe o şosea dintr-o regiune montană, la 30 de kilometri de capitala Podgorica. Şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un parapet şi s-a răstunat într-o râpă. Numeroase ambulanţe au fost mobilizate în zonă, precum şi un elicopter şi echipe de alpinişti.

Accident Muntenegru: Mobilizare impresionantă a localnicilor

Victimele au fost transportate la spitalele din Podgorica. Muntenegrenii s-au mobilizat, mai întâi pentru salvarea românilor, până la sosirea autorităţilor. Apoi s-au prezentat în număr mare la spital pentru a dona sânge.

Turiştii românii erau în a doua zi de circuit şi abia plecaseră în excursie. Marius Usturoiu, directorul companiei Mareea Travel susţine că cei doi şoferi s-au odihnit în noaptea precedentă iar autocarul era verificat şi corespundea tehnic.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET