Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Accident la metrou

Corespondenţă de la Staţia de Metrou Dristor 2
Corespondenţă de la Staţia de Metrou Dristor 2
Intervenţia telefonică a directorului adjunct Metrorex, Gabriel Sburlan
Intervenţia telefonică a directorului adjunct Metrorex, Gabriel Sburlan
Accident la metroul bucureştean. Un vagon a deraiat în zona Dristor 2. În jur de 150 de pasageri care se aflau în tren au fost evacuaţi. Conducerea Metrorex susţine că incidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice care va fi remediată până mâine dimineaţă. Pentru că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti nu a fost anunţat despre acest incident, conducerea Metrorex riscă să fie amendată.

"Nu există nici o victimă, oamenii au fost debarcaţi imediat după producerea accidentului. Nu a fost înregistrat un eveniment deosebit. La faţa locului sunt acum lucrătorii de la poliţie, iar comisia va trage concluzia", a declarat Cristian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei capitalei.

Potrivit directorului adjunct al Metrorex, Garbiel Sburlan, la metrou este vorba doar despre o defecţiune tehnică care a dus la deraiera unei osii. Acesta a spus că traficul fost afectat, trenurile circulând acum la un interval de 20 de minute, însă nu există victime.

Pentru a nu se crea aglomeraţie, Primăria Capitalei a cerut RATB să suplimenteze numărul mijloacelor de transport în comun care circulă la suprafaţă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET