Accident la metrou

Accident la metroul bucureştean. Un vagon a deraiat în zona Dristor 2. În jur de 150 de pasageri care se aflau în tren au fost evacuaţi. Conducerea Metrorex susţine că incidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice care va fi remediată până mâine dimineaţă. Pentru că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti nu a fost anunţat despre acest incident, conducerea Metrorex riscă să fie amendată.

"Nu există nici o victimă, oamenii au fost debarcaţi imediat după producerea accidentului. Nu a fost înregistrat un eveniment deosebit. La faţa locului sunt acum lucrătorii de la poliţie, iar comisia va trage concluzia", a declarat Cristian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei capitalei.

Potrivit directorului adjunct al Metrorex, Garbiel Sburlan, la metrou este vorba doar despre o defecţiune tehnică care a dus la deraiera unei osii. Acesta a spus că traficul fost afectat, trenurile circulând acum la un interval de 20 de minute, însă nu există victime.

Pentru a nu se crea aglomeraţie, Primăria Capitalei a cerut RATB să suplimenteze numărul mijloacelor de transport în comun care circulă la suprafaţă.

Galerie video

Corespondenţă de la Staţia de Metrou Dristor 2

Corespondenţă de la Staţia de Metrou Dristor 2

Intervenţia telefonică a directorului adjunct Metrorex, Gabriel Sburlan

Intervenţia telefonică a directorului adjunct Metrorex, Gabriel Sburlan

 
print