Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

ACCIDENT FEROVIAR: 3 vagoane ale unui tren de marfă au DERAIAT, lângă Timişoara. CIRCULAŢIA BLOCATĂ

Trei vagoane ale unui tren de marfă care transportau motorină au deraiat, miercuri seară, în apropiere de Timişoara, pompierii spunând că nu există pericol de explozie, transmite corespondentul Mediafax.

Tren deraiat, lângă Timişoara. FOTO: ziuadevest.ro
Tren deraiat, lângă Timişoara. FOTO: ziuadevest.ro

Calea ferată era într-o stare proastă în zonă, iar în urma accidentului a fost serios avariată. Vagoanele transportau motorină, însă nu au existat scurgeri de combustibilul.

"O cisternă s-a răsturnat şi a mai angrenat încă patru vagoane deraiate, calea ferată e complet distrusă pe 30 de metri. Vagoanele sunt sărite de pe şine. Astăzi după-amiază s-a întâmplat. Noi, cu postul de poliţie din Moşniţa Nouă, dirijăm circulaţia pe rute ocolitoare. Între Ciarda Roşie şi Urseni drumul este blocat. Nimeni nu vine să intervină. Ar putea să deblocheze drumul. Nu a venit nimeni, doar mecanicul de pe locomotivă. Cisterna e încărcată cu motorină. Nu s-a deversat nimic”, spunne Ioan Sorincău, primarul din Moşniţa Nouă, scrie ziuadevest.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET