Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

A născut 8 copii, iar 6 au dispărut. Descoperirea din "CASA GROAZEI" a şocat Polonia

O femeie din Polonia este suspectată că şi-a ucis cel puţin cinci copii, după ce anchetatorii au descoperit cadavrele într-o fermă izolată din Polonia.

Descoperiri macabre în Casa Groazei din Polonia
Descoperiri macabre în Casa Groazei din Polonia / FOTO: Daily Mail

Femeia, identificată sub numele de Beata Z., a născut opt copii, dar doar doi dintre ei mai sunt în viaţă, au anunţat procurorii din Lomza, o localitate din estul Poloniei, citaţi de Daily Mail.

În casa femeii, în pivniţă, în pod şi în grajd, au fost găsite de curând cadavrele a patru copii. Anchetatorii caută acum trupul celui de-al cincilea copil şi încearcă să determine ce s-a întâmplat cu al şaselea.

Poliţia a fost alertată vara aceasta, după ce vecinii au anunţat că nu văd niciun nou-născut, în ciuda faptului că Beata fusese însărcinată.

Procurorii au aflat că, între 1998 şi 2012, femeia a născut şase copii - patru băieţi şi două fete. "Am stabilit că cinci dintre ei sunt morţi. O anchetă este în curs pentru a afla ce s-a întâmplat cu al şaselea", a declarat un procuror.

Presupusele crime ale femeii au şocat opinia publică în Polonia. Legea anti-avort aflată în vigoare în Polonia permite întreruperea sarcinii doar atunci când fătul este prea bolnav, când viaţa mamei este în pericol sau când sarcina este rezultatul unui viol.  Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET