A născut 8 copii, iar 6 au dispărut. Descoperirea din "CASA GROAZEI" a şocat Polonia

Descoperiri macabre în Casa Groazei din Polonia
Descoperiri macabre în Casa Groazei din Polonia / FOTO: Daily Mail

O femeie din Polonia este suspectată că şi-a ucis cel puţin cinci copii, după ce anchetatorii au descoperit cadavrele într-o fermă izolată din Polonia.

Femeia, identificată sub numele de Beata Z., a născut opt copii, dar doar doi dintre ei mai sunt în viaţă, au anunţat procurorii din Lomza, o localitate din estul Poloniei, citaţi de Daily Mail.

În casa femeii, în pivniţă, în pod şi în grajd, au fost găsite de curând cadavrele a patru copii. Anchetatorii caută acum trupul celui de-al cincilea copil şi încearcă să determine ce s-a întâmplat cu al şaselea.

Poliţia a fost alertată vara aceasta, după ce vecinii au anunţat că nu văd niciun nou-născut, în ciuda faptului că Beata fusese însărcinată.

Procurorii au aflat că, între 1998 şi 2012, femeia a născut şase copii - patru băieţi şi două fete. "Am stabilit că cinci dintre ei sunt morţi. O anchetă este în curs pentru a afla ce s-a întâmplat cu al şaselea", a declarat un procuror.

Presupusele crime ale femeii au şocat opinia publică în Polonia. Legea anti-avort aflată în vigoare în Polonia permite întreruperea sarcinii doar atunci când fătul este prea bolnav, când viaţa mamei este în pericol sau când sarcina este rezultatul unui viol.  Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?