A MURIT după ce şi-a urmat idolul - "Supravieţuitorul" Bear Grylls VIDEO

Tânărul scoţian a fost găsit mort într-un refugiu izolat din munţi
Tânărul scoţian a fost găsit mort într-un refugiu izolat din munţi / FOTO: daily mail

Un tânăr care a dorit să urmeze exemplul idolului său, realizatorul TV Bear Grylls, a murit în sălbăticie.

Supravieţuire dusă la extrem. Un aventurier scoţian şi-a pus în cap să îi urmeze exemplul idolului său şi să trăiască în sălbăticie precum realizatorul TV Bear Grylls. Încercarea i-a fost însă fatală lui David Austin. El a fost găsit mort într-o cabană, la mai puţin de o lună de când plecase în marea aventură.

Se pare totuşi că David Austin, în vârstă de 29 de ani, nu a ţinut cont de toate sfaturile lui Grylls. La începutul lui noiembrie, el şi-a anunţat familia că se duce să trăiască un an de zile în sălbăticie. După nici o lună, a pierdut însă lupta cu natura şi a fost găsit de un lucrător de la calea ferată îngheţat într-o cabană din munţi. Familia sa este şocată, mai ales că tânărul făcuse timp de doi ani mai multe cursuri de supravieţuire în aer liber.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stefan
21 mar 22:08
Dupa cum scrie la inceputul emisiunii :
"Bear Grills si echipa sunt ajutati in situati extreme, cei care doresc sa plece in aventuri trebuie sa se adreseze celor profesionisti...".
Răspunde
0 0
Laur
18 mar 18:08
Nuj ce sa zic sunt socat..in primul rand eu cred k el nu a fost obisnuit cu modul acesta de viata...si s-a gandtit sa stea si prea mult timp...plecat bear grylls ne da sfaturi cat timp putem supravietui pe o perioada maxima de 7 zile..cred ..trebuie sa cautam solutii pana ne apare un ajutor...orikum bear are multa experienta si mult antrenament si cunoaste toate lucrurile...trebuie sa fi si putin instruit nu sa te duci asa in padure..odata
Răspunde
1 0
emilian
24 ian 10:05
toxiinfectie alimentara urmata de slabirea totala a corpului si imposibilitatea de a mai lupta pt apa si hrana.

asta cred eu, voi?
Răspunde
0 0
MAXIMUS
20 feb 15:17
4 pare plauzibil!ceva l-a pus pe neasteptate in imposibilitatea de a se deplasa,pt ca nu era la 100km in jungla sau in siberia,nu?probabil era la 15-25 km de vreo asezare locuita,daca era teafar putea bate in retragere...
Afișează mai multe comentarii
print