Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

A murit cea mai înaltă femeie din lume

Cea mai înaltă femeie din lume, Sandy Allen în vârstă de 53 de ani, a murit într-un azil de bătrâni din Indiana, Statele Unite. Sandy avea o înalţime de 2,32 metri şi a apelat în trecut la recordurile Guiness pentru a-şi găsi un companion de viaţă la fel de înalt.

FOTO: francapo.com
FOTO: francapo.com
Sandy Allen suferea de mai multe probleme de sănătate şi era ţintuită într-un scaun cu rotile. Într-o scrisoare trimisă în 1974 către Guiness scria: "Mi-aş dori să cunosc pe cineva care are aproximativ aceeaşi înălţime cu mine. Nu cred că mai este necesar să vă spun că viaţa mea socială este inexistentă. Publicitatea de care beneficiază cartea dumneavoastră m-ar putea ajuta."

Guiness a ajutat-o pe aceasta să primească un rol într-un film de Frederico Fellini în 1976, după care aceasta a reuşit să apară în câteva emisiuni de televiziune şi să publice o carte.

Născută în Chicago, Allen a suferit de o creştere anormală din cauza unei tumori la glanda pituitară. S-a operat la 22 de ani.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Ce spune cafeaua ta preferata despre tine
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 17:36
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET