Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

7 idei de afaceri de valorificat în 2013

2013 va fi şi el un an destul de dificil pentru cei care aspiră la statutul de antreprenor. Cu toate acestea, este clar faptul că va fi un an mai simplu pentru cei care se vor orientă către idei de afaceri mai potrivite, către idei de afaceri cu potenţial mai mare de a returna profituri, potrivit manager.ro.

7 idei de afaceri de valorificat în 2013/ Foto: diaspora.businesslive.ro
7 idei de afaceri de valorificat în 2013/ Foto: diaspora.businesslive.ro

Iată doar 7 idei de afaceri la ţară, idei pentru cei care doresc să îşi dezvolte business-urile în mediul rural, în 2013:

1. Cultivarea Goji, Aronia şi a merişoarelor

2. Cultivarea plantelor medicinale şi a celor aromatice în sistem ecologic

3. Creşterea lipitorilor medicinale

4. Creşterea prepeliţelor japoneze

5. Cultivarea ciupercilor Champignon

6. Cultivarea ciupercilor Pleurotus

7. Păstrăvărie în sistem familial


Toate aceste şapte idei de afaceri la ţară sunt ideale pentru 2013, pentru românii care deţin terenurile potrivite. Goji, Aronia şi merişoarele sunt unele dintre cele mai valoroase fructe cu conţinut bogat în antioxidanţi. Discutam despre fructe care se comercializează la preturi mai mari de 70 de lei per kg.

De asemenea, şi lipitorile medicinale sunt extrem de atractive pentru românii care ştiu la ce preturi sunt comercializate pe pieţele externe şi chiar şi în ţară.

Mai mult, şi ciupercile Pleurotus şi cele Champignon sunt interesante şi merită atenţie în 2013, un an în care vom avea şi mai mulţi vegetarieni gata să scoată bani din buzunare pentru alimentele care se apropie de conţinutul proteic al cărnii. Alături de ciuperci, de interes major vor fi şi păstrăvul, salăul şi somnul. Toate aceste tipuri de pesti sunt considerate a fi sănătoase şi de aici şi preturile înalte de vânzare.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET