Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

5 vedete care au pozat goale în tinereţe. VEZI cum arată acum GALERIE FOTO

Pe vremea când erau sex symboluri corpul lor nu mai avea secrete pentru niciun bărbat. Astăzi sunt doamne respectabile de vârsta a doua şi culmea e că nu arată deloc rău nici acum.

La Toya Jackson
La Toya Jackson
Pamela Anderson la prima sa apariţie în Playboy
Pamela Anderson la prima sa apariţie în Playboy
La Toya Jackson în tinereţe
La Toya Jackson în tinereţe

La Toya Jackson

Da, La Toya a pozat complet goală într-o revistă pentru bărbaţi, iar numărul respectiv a avut un succes uriaş, fiind vândut în opt milioane de exemplare. Se întâmpla în 1998, când cântăreaţa de abia părăsise casa părinteasă şi voia să arate familiei Jackson că poate să ia propriile decizii. Această răzbunare faţă de părinţi a transformat-o peste noapte într-un sex symbol, aşă că a repetat experienţa trei ani mai târziu.

Pe vremea aceea, La Toya Jackson era chiar o femeie frumoasă, faţa ei fiind încă naturală cât de cât. Azi, chiar dacă arată bine la corp, chipul ei e ciudat din cauza operaţiilor estetice repetate.

Pamela Anderson

Cel mai cunoscut iepuraş Playboy din lume, Pamela Anderson a făcut atâtea poze nud încât probabil nici ea nu le mai ştie numărul. Apariţiile ei în faimoasa revistă se întind pe trei decenii, din 1989 până în 2011, şi tot ea este femeia cu cele mai multe apariţii pe copertă. Deşi a pozat goală până în 2011, adevărul e că nu mai are look-ul din tinereţe. E încă o femeie frumoasă, la 44 de ani, dar numai dacă e bine machiată şi pozată dintr-un unghi favorabil. Altfel se văd bine pe chipul ei excesele din tinereţe.

Kim Basinger

Kim a apărut goală în 1983 pentru a promova filmul "Never Say Never Again", unde apare în rol de Bond Girl, alături de Sean Connery. Actriţa a recunoscut că pictorialul nud a fost o adevărată rampă de lansare pentru ea, oferindu-i oportunităţi pe care rolul de Bond Girl nu i le-a adus. Astăzi, rămâne o femeie frumoasă pentru cei 58 de ani ai ei.

Vezi mai multe pe Unica.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET