5 feluri deştepte prin care să îl faci gelos

Cum sa scapi de gelozie inainte ca relatia sa se destrame
Cum sa scapi de gelozie inainte ca relatia sa se destrame

Ştiţi zicala aceea celebră care spune că gelozia e ca sarea în bucate, puţină dă savoare, dar prea multă strică gustul mâncării? Exact de la principiul acesta am pornit şi noi, aşa că am căutat feluri simple şi inteligente pentru a-i face geloşi.

Nu-i deloc greu să trezeşti gelozia unei persoane care e atrasă de persoana ta sau care are anumite sentimente pentru tine. Şi dacă faci asta inteligent şi doar pentru a-i (re)aminti că persoana pe care o are alături e dorită de mulţi alţi bărbaţi, nimic grav nu se va întâmpla. Trebuie să fii atentă, pentru că jocul de-a gelozia e unul periculos şi care poate strica o relaţie frumoasă, mai ales dacă reuşeşte să sădească sentimente de nesiguranţă şi să distrugă încrederea dintre voi.

Te iubeşti: mult, puţin sau deloc?

Învaţă să te placi, cu toate calităţile şi toate defectele tale –reale sau imaginare- înainte de a te gândi că ai putea atrage şi mai multe priviri ca de obicei. Uită-te bine în oglindă la tine şi descoperă toate acele motive pentru care şi cei din jur te-ar putea iubi. Încrederea în sine e cel mai puternic magnet pentru bărbaţi!

Frumoasă...şi atât? Nu!

Nu-i suficient faptul că atragi privirile altor bărbaţi sau că partenerul tău te vede cea mai frumoasă dimineaţa devreme şi fără pic de machiaj, e important să nu te mulţumeşti să îi araţi doar cât de frumoasă eşti, ci şi cât de deşteaptă. Aşa că nu iţi asuma rolul de "plantă decorativă" şi arată-i că eşti o femeie inteligentă şi care poate să se descurce şi fără ajutorul său.

Distrează-te şi fără el!

Crezi că e cel mai bine pentru tine să depinzi complet de el pentru orice ieşire în oraş sau orice planuri? Învaţă să îţi ocupi timpul relaxându-te sau distrându-te şi dacă el e, de exemplu, prea ocupat pentru tine. Totul e să nu le acorzi prea multă atenţie altor bărbaţi –vrei să simtă înţepături de gelozie, nu să ia foc!- şi să îi spui, de fiecare dată, că te-ai simţit bine!

Lumea ta se învârte în jurul lui? Mare greşeală!

Arată-i, subtil, că există multe alte lucruri la fel de importante în viaţa ta. Nu mai renunţa la orice în momentul în care el îţi spune că vrea să te vadă, pentru că astfel nu îţi va respecta niciodată planurile. Şi nu insista ca el să îţi ofere timpul lui, încearcă să întorci roata şi să îl faci pe el să îşi dorească să petreacă timp alături de tine.

Reînvaţă să flirtezi!

Ţi se pare că de când eşti implicată într-o relaţie nu te mai poţi nici uita la un alt bărbat fără să te simţi vinovată? E important să realizezi că flirtul poate nu doar să te facă să ai mai multă încredere în tine, dar şi să îi dea uşoare spasme de gelozie iubitului tău, asta în cazul în care nu exagerezi în niciun fel. Pentru că, până la urmă, tu nu îţi doreşti un flirt prea serios care să ducă la destrămarea relaţiei tale, ci doar să îi reaminteşti partenerului tău că şi alte persoane ar putea fi interesate de tine şi că ar trebui să aibă grijă de felul în care se poartă cu tine.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
titus
17 feb 16:02
Este o femeie idioata cea care a scris articolul.O independenta prost inteleasa.Unde e ideea de cuplu ....
"Fac ce vreau -chiar daca sunt cu tine - !!!!
Răspunde
0 0
Oana:*
10 mai 23:12
Sfaturi peste sfaturi...dar niciunul nu ma uimeste.Vreti sa va faceti partenerii gelosi???Incercati si altceva nu numai chestiile aste ridicole...:*
Răspunde
0 0
ciar.cernavoda
30 nov 13:53
NIMIC DE ANTELES.DOAR CEVA SCRIERI!
Răspunde
6 0
laura
28 nov 16:44
Numai prostii ii invatati pe oameni cu articolul asta!
Răspunde
5 0
PETRU
28 nov 12:01
Gelozia la romani = crima , moarte , dezastru , mai bine invatati sa lecuiti gelozia , nu va sfatuiesc decat daca sunteti ,, prea curioasa" !
Răspunde
0 0
Oau - ce chestie desteapta
28 nov 10:42
Si... barbatii cum sa procedeze pentru a le face pe doamne sa fie geloase, tocma' sa nu uite ce persoana are langa ea?
Numa' sfaturi tampite, sa te doara mintea!
Răspunde
10 0
Bunicus Crengus
28 nov 08:27
Fetelor, eu zic sa va vedeti de viata voastra, fara sa urmati aceste sfaturi riscante ! In Romania, gelozia este si asa o boala periculoasa. Si cum avem un numar foarte mare de ,,necultivati'' , daca ii faceti si gelosi, combinatia este MORTALA ! Asa ca aveti mare grija, pentru ca majoritatea crimelor conjugale sunt din cauza GELOZIEI ! Gelozia, prostia si alcoolul este o combinatie fatala !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print