Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

21 de accidente rutiere grave în ultimele 24 de ore

Conform unui comunicat al Poliţiei Rutiere, în ultimele 24 de ore s-au produs în întreaga ţară 21 de accidente rutiere grave. Cauzele principale ale acestor evenimente au fost traversările neregulamentare ale pietonilor, neacordarea de către conducătorii de autovehicule a priorităţii de trecere pietonilor şi viteza neadaptată condiţiilor de drum şi trafic.

Sâmbătă, două persoane au murit, iar alte opt au fost rănite, în două accidente grave care s-au produs pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 144.

Tot sâmbătă în centrul Constanţei, o maşină a poliţiei aflată în misiune a fost lovită frontal de un alt autoturism care nu a acordat prioritate. Din cauza impactului, un pasager al maşinii de poliţie, care era transportat la Spitalul de Urgenţă pentru recoltarea de probe biologice, a murit pe loc, iar un poliţist a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET