12 curiozităţi despre sex

Cu toate că mulţi au impresia că ştiu totul despre sex, mai sunt detalii care cu siguranţă le-au trecut cu vederea.

Iată câteva lucruri pe care nu le ştiaţi despre sex, potrivit adevărul.es.

1. Femeile care mănâncă ciocolată se excită mult mai uşor

Nu e o noutate  că ciocolata este un afrodisiac puternic. Mai multe studii au demonstrat că femeile care mănâncă ciocolată se excită mai uşor şi mai des decât cele care nu o consumă.

2. Bărbaţii cu partenere se masturbează mai frecvent

Bărbaţii se masturbeză mai des când sunt implicaţi într-o relaţie. Organismul lor este obişnuit să producă mai mult testosteron, ceea ce îi face să fie mai des excitaţi decât cei singuri.

3. Săruturile sunt sănătoase

În timpul unui sărut, 40 de milioane de bacterii se schimbă între cei doi. În plus, saliva conţine substanţe dezinfectante. De asemenea, în timpul sărutului 30 de muşchi faciali sunt folosiţi, facilitând astfel circulaţia sanguină şi îmbunătăţind, totodată, stima de sine.

4. Zece secunde sunt necesare unui bărbat pentru a obţine o erecţie completă

Dacă femeile au nevoie de mai mult timp pentru a se excita, bărbaţii cu un simplu impuls vizual pot să obţină o erecţie în doar zece secunde.

5. La orgasm prin intermediul sânilor

Doar 1% dintre femei pot ajunge să aibă orgasm doar prin intermediul acestui fel de stimulare.

6. Alergia la spermă

Studiile arată că 5% dintre femei au alergie la spermă, existând chiar bărbaţi care pot fi alergici.

7. 10% din oameni sunt asexuali

Una din fiecare zece persoane este asexuală, adică nu se simte atrasă de niciunul dintre cele două sexe.

8. Clitorisul creşte când se excită

Clitorisul îşi dublează mărimea când se excită. Vaginul se măreşte şi punctul G poate ajunge de dimensiunea unei migdale.

9. Inima o ia razna

Te-ai întrebat vreodată la câte pulsaţii este capabilă să ajungă inima în timpul unui orgasm? Conform experţilor, inima poate ajunge la 180 de pulsaţii pe minut.

10. De ce bărbaţilor le place un pubis epilat?

Bărbaţii se excită foarte tare la vederea unui pubis epilat. Conform experţilor, această fantezie este pur erotică şi un pubis epilat este o mostră de infantilism şi inocenţă, ceea ce îi excită pe bărbaţi.

11. Care este cea mai obişnuită fantezie sexuală?

Cea mai comună fantezie sexuală a bărbaţilor este sexul oral.

12. Cu un orgasm spui adio durerii

Durerea de cap nu este o scuză pentru a nu avea relaţii sexuale, dat fiind că în timpul orgasmului creierul eliberează, mai ales la femei, endorfină şi corticosteroizi, două substanţe cu efect calmant, care atenuează durerea cronică de spate, artrita şi migrenele.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print