Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

10 Reguli care îți ghidează viața

 Cu fiecare zi adăugăm un nou articol în propriul Cod Civil...

10 Reguli care îți ghidează viața
10 Reguli care îți ghidează viața

 

Trăiești în fiecare zi, pas cu pas, după propriile reguli nescrise, dar și după regulile celorlalți, regulile invatate în anii petrecuți alături de părinți și profesori. Înveți câte ceva de la fiecare om pe care îl întâlnești pe stradă, fie că îți dai seama sau nu.

 Cele mai importante principii sunt cele după care îți proiectezi viitorul și au luat naștere din dorințele tale cele mai de preț: să îți găsești un bărbat frumos și bun, care să te iubească, să ai un loc de muncă stabil și bine plătit, mulți prieteni, câțiva mai apropiați, un copil sau doi pe care să îi iubești și să îi crești conform normelor pe care le crezi potrivite pentru creșterea copilului.

 Poate nu ar fi rău ca regulile să ia forma conjunctivului sau a unui imperativ mai prietenos, personalizat, să ia forma unor țeluri. Cu siguranță ai observat că oamenii nu reacționează bine când se întâlnesc cu „trebuie” sau cu „sfaturi” urmate de sancțiuni ce se vor aplică „paganilor”.

 De aceea, propun un nou decalog:

 1. Chiar dacă există un Dumnezeu religios, puterea este în tine. Ai încredere în tine, în forța și în rațiunea ta. De crezi Dumnezeu a pus câte puțin din el însuși în fiecare dintre noi sau de crezi că suntem energie, ai nevoie să crezi în ceva, însă alegerile îți aparțin în întregime.

 2. Să nu-ți faci chip cioplit: ești frumoasă așa cum ești. Iubește-te pe tine și pe cei din jur pentru ceea ce reprezintă, nu doar pentru etichetele hainelor lor.

 Citește continuarea articolului pe KUDIKA.RO

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET