10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile

10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile
10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile / FOTO: facebook
10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile

Nimeni nu-şi mai aduce prea bine aminte cu ce se ocupă Mădălina Pamfile, eleva care a pozat în Playboy (iată că ne-am amintit totuşi) la începutul acestui an. Fotomodelul cuplat de presa mondenă cu fotbalişti sau oameni de afaceri are un hobby profitabil. Îi place să pozeze.

Şi cum frumuseţea de la Dumnezeu nu era suficientă, Pamfile şi-ar fi îmbunătăţit sânii cu nişte silicoane, susţine presa mondenă din aceste zile, pentru a fi şi mai senzuală. Ca şi cum de senzualitate ar fi dus lipsă. Cert e că o galerie foto cu domnişoara Pamfile înainte de presupusa operaţie se impune. Nu de alta, dar să nu uităm de ce la dimensiuni a plecat în drum spre medic.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?