10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile

10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile
10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile / FOTO: facebook
10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile 10 FOTOGRAFII SCANDALOS de sexy cu Mădălina Pamfile

Nimeni nu-şi mai aduce prea bine aminte cu ce se ocupă Mădălina Pamfile, eleva care a pozat în Playboy (iată că ne-am amintit totuşi) la începutul acestui an. Fotomodelul cuplat de presa mondenă cu fotbalişti sau oameni de afaceri are un hobby profitabil. Îi place să pozeze.

Şi cum frumuseţea de la Dumnezeu nu era suficientă, Pamfile şi-ar fi îmbunătăţit sânii cu nişte silicoane, susţine presa mondenă din aceste zile, pentru a fi şi mai senzuală. Ca şi cum de senzualitate ar fi dus lipsă. Cert e că o galerie foto cu domnişoara Pamfile înainte de presupusa operaţie se impune. Nu de alta, dar să nu uităm de ce la dimensiuni a plecat în drum spre medic.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 0
Luka
25 nov 20:18
Cica "fotomodelul Pamfile" :)) ...este defapt o tuta care intr-adevar arata bine dar ea...face alte lucruri si mai bine...d'asta a ajuns unde a ajuns. Valoarea ei se cunoaste in pat
Răspunde
2 0
Romanul #9847774
25 nov 19:27
Cine mai e si carpa asta ? Pamflete auzi , Pamfile , a lu' Pamfile de-si baga in anus bile =)))
Răspunde
5 0
Remember
25 nov 12:44
Daca nu-si mai aduce nimeni aminte cu ce se ocupa Madalina Pamfile va improspatez eu memoria: ii sugea pastaia lui Mazare.
Răspunde
1 -4
Cornel
25 nov 10:49
Vă rugăm din suflet, nu mai faceți reclamă la toate fufele, o să dispărem ca nație, pupincuriștii lui băsescu!
Răspunde
6 0
KK-rau
25 nov 12:38
3 Bai Cornele, asta este pupincurista lui Mazare care este pupincuristul lui PoAntonescu. Tu al cui pupincurist esti?
Afișează mai multe comentarii
print