10 CASE de VIS. Idei mari pentru bugete mici GALERIE FOTO

Casă îmbină caracterul tradiţional, predominant, cu linii moderne
Casă îmbină caracterul tradiţional, predominant, cu linii moderne
Casă îmbină caracterul tradiţional, predominant, cu linii moderne 10 case de vis 10 case de vis Casa din copac nu este doar un vis din copilărie. Poate fi o locuinţă de vară cât se poate de romantică Acoperişul plat nu este rezervat exclusiv clădirilor de birouri şi blocurilor. Acoperişul se transformă astfel într-o excelentă terasă Români şi alţi europeni locuiesc în case cu probleme 10 case de vis Casă construită în deal O superbă locuinţă în formă de dom O terasă acoperită într-un loc inedit

Atenţie maximă la folosirea spaţiului. Plus grijă faţă de mediu. Materiale reinventate. Multă lumină naturală. Sunt câteva dintre ingredientele unor noi modele de case, pentru care optează tot mai mulţi europeni. Costul nu diferă mult de cel al unei case clasice.

Unii îşi sapă casele în dealuri, pământul fiind un perete excelent. Alţii optează pentru cu totul şi cu totul altceva: casele suspendate.

Iar, atunci când construiesc chiar pe pământ, aşa cum suntem obişnuiţi, unii arhitecţi preferă să combine liniile noi cu elemente tradiţionale.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vio
01 Feb 13:46
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print