1.000 de joburi vacante în hoteluri de lux din Grecia şi Cipru. Vezi salarii

Peste 80% dintre joburi sunt disponibile în Grecia / FOTO: wikimedia.org
Peste 80% dintre joburi sunt disponibile în Grecia / FOTO: wikimedia.org

Salarii de până la 700 de euro net lunar şi contracte de muncă de trei până la opt luni în hoteluri de patru şi cinci stele din Grecia şi Cipru.

Cele mai multe posturi sunt pentru asistent ospătar, asistent bar, asistent recepţioner, bell boy, ajutor de bucătar, asistent de spa sau cameristă.

Joburile sunt disponibile în cadrul târgului HappySummer Hospitality JobFair VII, eveniment organizat de ICEPworld, companie care derulează programe de schimb intercultural pentru studenţi şi tineri.

“Peste 80% dintre joburi sunt disponibile în hoteluri de patru şi cinci stele din Grecia. Salariile pot ajunge la 700 de euro, iar cei care vor fi selectaţi beneficiază şi de trei mese pe zi şi cazare”, spune Dan Radu director de programe în cadrul ICEPworld.

Potrivit acestuia, candidaţii pot discuta cu angajatorii prezenţi la târg şi pot afla pe loc dacă sunt angajaţi.

Dan Radu mai spune că sunt mulţi candidaţi care corespund profilului cerut de angajator şi estimează că 95% dintre posturi vor fi ocupate.

Târgul se desfăşoară în zilele de 2 şi 3 aprilie în Capitală, iar cei interesaţi mai pot aplica pentru un astfel de job până pe 29 martie.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print